Mary Cohr
Vissza Vissza a nyilvános oldalra Portail kliens

Vezető szépségszalon márka

Mary Cohr, Szalon kezeéőmárka franciaországban.

Az elmúlt 40 évben a Mary Cohr küldetése az volt, hogy exkluzív és innovatív kezeléseivel segítse a nőket vonzóbbá tenni.

A Mary Cohrnál a szépségterapeuták, szépségterapeuták egyesítik szakértelmüket a Mary Cohr kezelési módszereivel, hogy azonnal látható eredményeket érjenek el.

Egy plasztikai sebész fia, a Guinot-Mary Cohr Group jelenlegi elnök-vezérigazgatója, Jean Daniel Mondin gyógyszerészi doktori fokozatot szerzett.

Ezzel az újonnan felfedezett szakértelemmel, saját látásmódjával és orvosi hátterével Mondin újradefiniálta a „kozmetika” fogalmát.

A világon azon kevesek egyike, akik tudományos háttérrel rendelkeznek és kozmetikai céget irányítanak, a Mondin úgy döntött, hogy létrehoz egy csúcstechnológiás laboratóriumot, amely önként megfelel a gyógyszeripar magas színvonalának.

A párizsi Hôtel Georges V szépségszalonja VIP kezelőszobájában exkluzív kezeléseket kínált a francia fővárosba látogató külföldi VIP-vendégnek.

A márka népszerűsége és ismertsége szájról szájra terjed erről a tekintélyes helyről! Mary Cohr a szépségszalont választotta az egyetlen megfelelő professzionális létesítménynek, amely elég komoly ahhoz, hogy képzett szépségterapeuták kozmetikai kezeléseket végezzenek.

A szépségszalonokban a nők egy rendkívül professzionális környezetet fedeztek fel, ahol a szépségterapeuta „szépségdoktorként” írta fel a bőrüknek leginkább megfelelő termékeket. Ma a Mary Cohr márka a szépségszalonok piacvezetője. 

fontos mérföldkövek

1973

Jean-Daniel Mondin, a neves, gyógyszerész végzettségű tudós és Mary Cohr, a kiváló szépségszakértő és oktató, aki tudását szépségterapeuták oktatásának és képzésének szentelte, először találkozik.

Jean-Daniel Mondin és Mary Cohr innovatív formulákat és szalonkezelési módszereket fejleszt ki.

Mary Cohr új ötleteket fogalmaz meg a szalonokban a manuális technikák és a hatékony kezelési termékek kiegyensúlyozására összpontosítva.

1975

A márka nemzetközi bevezetésre került.

1976
A Mary Cohr kezeléseket szépségszalonokban szépségorvosként képzett szépségterapeuták kínálják.

A Szépségterapeuták professzionalizmusa és a kezelések eredményessége biztosítja a szépségszalonok és a márka gyors sikerét.

1986

A CatioVital létrejön.

Létrejön a zöld és sárga logó. :

A sárga a növényekből kivont illóolajokat képviseli. A zöld a gyógyszertárat szimbolizálja.

1990
Essences krémek jönnek létre. Eredetiségük összetételükben rejlik, mely az Esszenciális Olajokat hidrogél formában tartalmazza egy új, szabadalmaztatott eljárásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a hatóanyagok jobb felszívódását a bőrben, így azok még hatékonyabbak. A Mary Cohr márkaként pozicionálja magát olyan szakértő kezelési termékekkel, amelyek a gyógyszerek hatékonyságát javítják a bőr megjelenésében.

2000
A Csoport a márkát kísérleti partnerszalonok számára terjeszti ki, és franchise hálózatot fejleszt ki.

2005

A TechniSPA karcsúsító forradalmat indít a szépségszalonokban.

2010

A kapcsolt szalonok koncepciója a szalonszolgáltatások következetességének és minőségének megerősítése érdekében jött létre.

2011

Megnyílik a Guinot-Mary Cohr Akadémia.

2016

A csatlakoztatott szépségszalon valósággá válik (alkalmazás, weboldal, Facebook stb.).

2017

Létrejön a „Beauty Masters”, a legjobb Guinot-Mary Cohr alkalmazottak országos versenye.