„Beauty Doctor” szépségterapeuták és kozmetikák

„Beauty Doctor” szépségterapeuták és kozmetikák

A szépségszalon a kezelések és tanácsadás helye, ahol a nők szabadon kifejezhetik szépség- és fiatalságvágyukat egy szépségszakértő, kozmetikus segítségével.


A Mary Cohr szépségterapeuták több mint 30 éve elkötelezettek amellett, hogy segítsenek a nők szebbé varázsolásában szerte a világon, különféle kézi vagy gépi kezelési technikákkal.


Szakértői képzéseknek köszönhetően a Szépségterapeuták kezelési szakemberek. Mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a különböző bőrápolási technikákról, az aromaterápiától az illóolajokig, amelyeket a kezelések beépítenek a maximális hatékonyság érdekében.


A szépségápolási konzultációt követően a Szépségterapeuta személyre szabott kezelési programot állít össze, amely figyelembe veszi az Ön szépségcéljait.

 

 

A kezelés három fő szakaszból áll:

Konzultáció

A kezelőszoba megnyugtató, professzionális környezetében kozmetikusa először az Ön bőrét figyeli meg. Megkérdezi Önt a kezelési termékekről, melyek a legjobbak az Ön számára, és hogy mennyire érzékeny a bőre a tisztításra. Tudni akarja, mikor tűnik a legfáradtabbnak a bőre, és hogy az idő múlásával hogyan jelentkeztek az öregedés jelei. Egy „szépségdoktorhoz” hasonlóan ő határozza meg Önnel együtt a szépségcéljait, és segít a bőrének leginkább megfelelő kezelés felé terelni.

 



 

 

a kezelés végrehajtása

A kezelés megkezdése előtt szépségterapeutája elmagyarázza a kezelés lépéseit, a főbb hatásokat és a várható eredményeket. 

 

 

 


 

AZ EREDMÉNYEK ÉS AZ ELŐÍRÁS ELLENŐRZÉSE

A kezelés végén Ön és szépségterapeutája tükör segítségével együtt figyeli meg az eredményeket. Személyre szabott kezelési termékeket fog javasolni annak érdekében, hogy hosszú távon elérje és fenntartsa szépségápolási céljait.

 

Következő cikk >> Kezelési tulajdonságok
Hozzászólások

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz. Belépés