Kezelési tulajdonságok

Mary Cohr a természetben keresi a legjobb szépségápolási összetevőket, hogy segítsen a nőknek.

Kezelési tulajdonságok

A Mary Cohr volt az első márka a szépségszalonokban, amely olyan szépségápolási kezeléseket hozott létre, amelyek hatóanyagait a lehető legközelebb tartották természetes formájukhoz a maximális előnyök érdekében.


Három alapértékre – Biztonságos, Hatékony és Természetes – támaszkodva a Mary Cohr kiválasztja azokat a növényeket, amelyekből kivonja a hatóanyagokat, amelyeket aztán a lehető legmagasabb koncentrációban adnak a termékekhez a legjobb szépségápolási eredmény érdekében.


A szépség- és bőrápolási kutatások élvonalában álló Mary Cohr márka továbbra is nagy előrelépéseket tesz a szépség tudományában, lehetővé téve a szépségterapeuták számára, hogy látványos szépségápolási eredményeket kínáljanak a nőknek.
A Mary Cohr innovációja egyedülálló, exkluzív szépségápolási kezeléseiben rejlik, amelyek egyesítik a szabadalmaztatott technológiákat és a professzionális aromaterápiás gyakorlatokat.


A Beauty Therapist szakértő manőverei az illóolajok és más természetes hatóanyagok gyógyászati tulajdonságaival kombinálva lehetővé teszik a nők számára, hogy mindössze egy óra alatt olyan változásokat észleljenek, amelyeket korábban soha.

Mary Cohr illóolajokat használ szalonkezelési módszereiben.

A professzionális aromaterápia a következők kombinációja:
• a szépségterapeuta szakértő kezei,
• az illóolajok gyógyászati tulajdonságait,
• természetes hatóanyagok, amelyek kezelik a bőrt.

 

 

 

 

 

 

DERMO-ESTHETIC ÁPOLÁS ÉS SZÉPSÉG AROMATERÁPIA

Hozzászólások

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz. Belépés