Gyógyszerészeti szabványoknak megfelelő laboratórium

A Mary Cohr kezelési termékek a tudományból és a természetből származnak, és egy élvonalbeli kozmetikai laboratórium állította össze őket.

Gyógyszerészeti szabványoknak megfelelő laboratórium

A Mary Cohr csúcstechnológiás kezelési formulákat hoz létre és gyárt egy laboratóriumban, amely megfelel a szigorú gyógyszerészeti szabványoknak.

Kettős minősítés
A Mary Cohr Laboratories a kozmetikai gyártók ritka kategóriájába tartozik, amelyeket a Bureau VERITAS International Certification által biztosított két minőségi szabvány tanúsított.

ISO 22716 CERTIFICATION

A Mary Cohr precíz, szigorú gyógyszerészeti szabványok szerint állítja össze és gyártja termékeit.
Ez a tanúsítvány magas gyártási szabványokat garantál: tiszta helyiségek, folyamatosan ellenőrzött tiszta víz, kétszeres mérlegelés és az egyes termékek nyomon követhetősége.

ISO 14001 CERTIFICATION

Az ISO 14001 alapja a környezeti teljesítmény folyamatos javítása a vállalat tevékenységéből származó környezeti hatások ellenőrzése révén.
Mary Cohr elkötelezettsége ezért kettős: a folyamatos fejlődés és a szabályozási megfelelés.

 

 

Kezelési módszerei és termékei hatékonyságának nyomon követése érdekében a Mary Cohr kísérleti szépségszalont hozott létre kutatási és fejlesztési központjában.

 

A K+F laboratórium folyamatosan kutatja a legújabb tudományos vívmányok során felfedezett új hatóanyagokat annak érdekében, hogy továbbra is javítsa a termékösszetételt és a kezelés hatékonyságát.

 

A Kutatóközpontban dolgozó szépségterapeuták új szalonkezelések tesztelésén, valamint a meglévő kezelési protokollok fejlesztésén és azok hatékonyságának értékelésén is dolgozhatnak.

Hozzászólások

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz. Belépés