Mary Cohr elkötelezettsége a környezet iránt

Mary Cohr: Környezetbarát márka

Mary Cohr elkötelezettsége a környezet iránt

 

 

 

A Guinot-Mary Cohr csoport összes márkája világhírű a kozmetikai területen.
Az engedéllyel rendelkező és kapcsolt szalonok szépséget és jólétet biztosítanak vásárlóinak egyedi és folyamatosan fejlődő savoir-faire termékeinken keresztül.

Ennek a filozófiának a része a környezetről való gondoskodás és védelme, ezért a felelős és megelőző gazdálkodás kiemelt prioritás. Ezt szem előtt tartva környezetvédelmi vezetési rendszert vezettünk be, és a nemzetközileg akkreditált Bureau VERITAS-on keresztül az ISO 14001 tanúsítvány mellett döntöttünk. Minden szükséges lépést megteszünk a környezet védelmének biztosítása érdekében, és arra kérünk minden beszállítónkat, hogy tartsák be környezetvédelmi rendszerünket.

A környezet védelme mindenki dolga. Ezért döntöttünk a proaktív környezetvédelmi tanúsítás és a folyamatos fejlesztési folyamat mellett.


Mary Cohr 2012 óta elkötelezett a proaktív környezetvédelmi politika mellett.

Környezetpolitika

Tanúsítvánnyal renelkező gyártó létesítmény

A Dammarie-les-Lys-ben található kozmetikai gyártóüzem 2012 óta rendelkezik ISO 14001 tanúsítvánnyal, ami egyértelműen mutatja elkötelezettségünket.

Ez a proaktív tanúsítás egy környezetirányítási rendszer bevezetéséhez vezetett.

Certification ISO 14001

A KÖRNYEZET azt jelenti, hogy minden alkalmazottat bevonunk, hogy ezt a kritériumot a vállalat teljesítményfokozójaként vegyék figyelembe.

Akram Talab, President & Site Director
Hozzászólások

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz. Belépés